وردپرس محبوب ترین CMS (سیستم مدیریت محتوا) در اینترنت است که انتخابی عالی برای به روز رسانی و راه اندازی سریع یک وب سایت میباشد و پس از راه اندازی اولیه ، تقریباً تمام مدیریت ها می توانند از طریق frontend وب انجام شوند.
WordPress برای جذب محتوا – از جمله پست ها ، نظرات ، پروفایل های کاربر و سایر داده ها – از backend پایگاه داده طراحی شده است. با توسعه وب سایت و افزایش هر چه بیشتر ترافیک ، سرانجام ممکن است از پایگاه داده اولیه خود پیشی بگیرد. برای برطرف کردن این مسئله ، می توان با انتقال اطلاعات خود به یک دستگاه با رم یا CPU بیشتر ، مقیاس پایگاه داده را افزایش داد ، اما این یک فرایند خسته کننده است که خطر از دست رفتن داده یا خرابی اطلاعات را به همراه دارد. به همین دلیل برخی از توسعه دهندگان وردپرس تصمیم می گیرند وب سایت های خود را بر روی پایگاه های داده مدیریت شده بسازند ، که به کاربران امکان می دهد پایگاه داده خود را به صورت خودکار با ریسک به مراتب کمتری برای از دست دادن داده ها مقیاس کنند.
در این راهنما ، ما بر روی تنظیم یک نمونه وردپرس با یک پایگاه داده MySQL مدیریت شده و یک سرور مجازی اوبونتو 18.04 تمرکز خواهیم کرد. این کار نیاز به نصب PHP و Apache برای ارائه مطالب از طریق وب دارد.
پیش نیازها
برای تکمیل این آموزش ، به موارد زیر نیاز دارید:
⦁ دسترسی به یک سرور مجازی Ubuntu 18.04: این سرور مجازی باید دارای یک کاربر غیر ریشه فعال با sudo و فایروال تنظیم شده باشد. با دنبال کردن راهنمای تنظیم اولیه سرور مجازی Ubuntu 18.04، می توانید این کار را انجام دهید.
⦁ یک بانک اطلاعاتی MySQL مدیریت شده: برای تهیه یک بانک اطلاعاتی MySQL مدیریت شده از vpsgol ، به اسناد محصول دیتابیس مدیریت شده مراجعه کنید. توجه داشته باشید که این راهنما به عنوان مثال به پایگاه داده های مدیریت شده vpsgol ارجاع می دهد ، اما دستورالعمل های ارائه شده در اینجا به طور کلی باید برای پایگاه داده های MySQL مدیریت شده از دیگر ارائه دهندگان ابری نیز کار کند.
⦁ یک پشته LAMP که روی سرور مجازی شما نصب شده باشد: علاوه بر یک پایگاه داده ، وردپرس برای عملکرد صحیح به یک سرور مجازی وب و PHP نیاز دارد. تنظیم یک پشته کامل LAMP (Linux ، Apache ، MySQL و PHP) تمامی این شرایط را برآورده می کند. برای نصب و پیکربندی این نرم افزار از این لینک راهنما پیروی کنید. همان طور که این راهنما را دنبال می کنید ، مطمئن شوید که یک میزبان مجازی را راه اندازی کرده اید تا به نام دامنه ای که دارید اشاره کند. علاوه بر این ، حتماً از مرحله 2 پرش کنید ، زیرا نصب mysql-server روی دستگاه شما باعث می شود نمونه داده های مدیریت شده شما از کار بیافتند.
⦁ امنیت TLS / SSL پیاده سازی شده برای سایت شما: اگر نام دامنه دارید ، آسانترین راه برای امنیت سایت شما Let’s Encrypt است که گواهی نامه های قابل اعتماد و رایگان را ارائه می دهد. برای انجام این کار ، راهنمای رمزگذاری ما را برای Apache دنبال کنید. توجه داشته باشید که این امر مستلزم این است که یک نام دامنه دریافت کنید و رکوردهای DNS را روی سرور مجازی خود تنظیم نمایید. برای درک جزئیات در مورد چگونگی این پیکربندی ، به vpsgol DNS مراجعه کنید. از طرف دیگر ، اگر نام دامنه ندارید ، از یک گواهی خود امضا شده برای سایت استفاده کنید.
پس از اتمام مراحل ستاپ ، به عنوان کاربر غیر ریشه خود وارد سرور مجازی شوید و مراحل زیر را ادامه دهید.
مرحله 1 – اضافه کردن مخزن نرم افزار MySQL و نصب mysql-client
برای پیکربندی نمونه MySQL مدیریت شده خود ، باید یک کلاینت نصب کنید که به شما امکان می دهد از سرور مجازی خود به پایگاه داده دسترسی پیدا کنید. این مرحله شما وارد روند نصب بسته mysql-client می کند.
در بسیاری موارد ، فقط می توانید mysql-client را با دستور apt نصب کنید ، اما اگر از مخازن پیش فرض اوبونتو استفاده می کنید ، این نسخه 5.7 برنامه را نصب می کنید. برای دسترسی به یک پایگاه داده مدیریت شده MySQL ، باید نسخه 8.0 یا بالاتر را نصب کنید. برای این کار ابتدا باید مخزن نرم افزار MySQL را قبل از نصب بسته اضافه کنید.
با رفتن به صفحه مخازن APT MySQL در مرورگر وب خود شروع کنید. دکمه دانلود را در گوشه پایین سمت راست پیدا کرده و برای رفتن به صفحه بعدی کلیک کنید. این صفحه اعلانی را نمایش میدهد که وارد حساب کاربری وب Oracle شوید یا ثبت نام کنید. می توانید از آن رد شوید و به جای آن به دنبال لینکی باشید که نوشته No thanks, just start my download. روی پیوند راست کلیک کرده و گزینه Copy Link Address را انتخاب کنید (بسته به مرورگر شما ممکن است این گزینه متفاوت باشد).
اکنون آماده دانلود فایل هستید. در سرور مجازی خود ، به دایرکتوری بروید که می توانید در آن بنویسید:
⦁ $ cd /tmp

فایل را با استفاده از curl دانلود کنید ، به یاد داشته باشید که آدرس موردنظر خود را به جای قسمت هایلایت شده دستور زیر پیست کنید. همچنین باید دو پرچم خط فرمان را به curl منتقل کنید. -0 به curl میگوید به جای خروجی استاندارد ، به یک فایل خروجی بفرستد. پرچم L باعث می شود که curl مجدداً HTTP را دنبال کند ، که در این حالت ضروری است زیرا آدرسی که کپی کرده اید در واقع قبل از دانلود فایل به مکان دیگری هدایت می شود:
⦁ $ curl -OL https://dev.mysql.com/get/mysql-apt-config_0.8.13-1_all.deb

اکنون فایل باید در دیرکتوری فعلی شما دانلود شود. برای اطمینان فایل ها را لیست کنید:
⦁ $ ls

نام فایل ذکر شده در خروجی را مشاهده خواهید کرد:
Output
mysql-apt-config_0.8.13-1_all.deb
. . .

اکنون می توانید مخزن MySQL APT را به لیست مخزن سیستم خود اضافه کنید. از دستور dpkg برای نصب ، حذف و بازرسی بسته های نرم افزاری .deb استفاده می شود. دستور زیر شامل پرچم -i است که نشان می دهد شما می خواهید از فایل مشخص شده نصب را انجام دهید:
⦁ $ sudo dpkg -i mysql-apt-config*

در حین نصب ، صفحه نمایش پیکربندی به شما ارائه می شود که می توانید مشخص کنید کدام نسخه MySQL را ترجیح می دهید ، همچنین گزینه ای برای نصب مخازن برای سایر ابزارهای مرتبط با MySQL دارد.گزینه پیش فرض، اطلاعات مخزن را به آخرین نسخه پایدار MySQL اضافه می کند. این همان چیزی است که ما می خواهیم ، بنابراین از فلش پایین برای رفتن به گزینه Ok استفاده کرده و ENTER را بزنید.

پس از آن بسته با اضافه کردن مخزن به پایان می رسد. حافظه نهان بسته APT خود را ریفرش کنید تا بسته های نرم افزاری جدید در دسترس باشد:
⦁ $ sudo apt update

در مرحله بعد ، می توانید کمی سیستم خود را خلوت کرده و فایلی را که دانلود کرده اید پاک کنید ، زیرا در آینده به آن نیازی نخواهید داشت:
⦁ $ rm mysql-apt-config*

توجه: اگر هر زمان نیاز به پیکربندی این مخازن داشتید ، فقط دستور زیر را اجرا کنید تا گزینه های جدید خود را انتخاب کنید:
⦁ sudo dpkg-reconfigure mysql-apt-config

پس از انتخاب گزینه های جدید خود ، دستور زیر را برای ریفرش حافظه نهان بسته خود اجرا کنید:
⦁ $ sudo apt update

اکنون که مخازن MySQL را اضافه کردید ، آماده نصب نرم افزار کلاینت واقعی MySQL هستید. این کار را با دستور apt زیر انجام دهید:
⦁ $ sudo apt install mysql-client

پس از اتمام آن فرمان ، شماره نسخه نرم افزار را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که آخرین نسخه را دارید:
⦁ $ mysql –version

Output
mysql Ver 8.0.17-cluster for Linux on x86_64 (MySQL Community Server – GPL)

اکنون می توانید به بانک اطلاعاتی مدیریت شده خود متصل شوید و آماده سازی آن برای عملکرد با WordPress را شروع کنید.
مرحله 2 – ایجاد یک بانک اطلاعاتی MySQL و کاربر برای وردپرس
وردپرس از MySQL برای مدیریت و ذخیره اطلاعات سایت و کاربر استفاده می کند. با فرض اینکه تمام آموزش های پیش نیاز را کامل کرده باشید ، اکنون یک نمونه MySQL مدیریت شده تهیه کرده اید. در اینجا ، ما مرحله مقدماتی برای ایجاد یک بانک اطلاعاتی و کاربر را برای استفاده از WordPress انجام میدهیم.
بیشتر ارائه دهندگان پایگاه داده مدیریت شده یک شناسه منبع یکسان (URI) ارائه می دهند که برای اتصال به نمونه پایگاه داده استفاده می شود. اگر از بانک اطلاعاتی مدیریت شده vpsgol استفاده می کنید ، می توانید اطلاعات مربوط به ارتباط را در کنترل پنل ابری خود پیدا کنید.
ابتدا بر روی Databases در منوی نوار کناری سمت چپ کلیک کرده و پایگاه داده MySQL را که می خواهید برای نصب وردپرس خود استفاده کنید انتخاب کنید. به قسمت Connection Details بروید و پیوند را در قسمت هاست کپی کنید. سپس این پیوند را در دستور زیر قرار دهید و host_uri را با اطلاعاتی که کپی کرده اید جایگزین کنید. به همین ترتیب شماره پورت را در قسمت پورت کپی کنید – که 25060 در یک پایگاه داده مدیریت vpsgol خواهد بود – و پورت را با آن شماره جایگزین کنید. علاوه بر این ، اگر اولین بار است که به بانک اطلاعاتی مدیریت شده خود متصل می شوید و کاربر MySQL ادمین خود را ایجاد نکردید ، مقدار آن را در قسمت نام کاربری کپی کرده و آن را در دستور پیست کنید و user را جایگزین نمایید:
⦁ $ mysql -u user -p -h host_uri -P port

این دستور شامل پرچم -p است که باعث می شود رمز عبور کاربر MySQL را که مشخص کرده اید ، از شما بخواهد. برای کاربر ادمین پیش فرض دیتابیس مدیریت شده vpsgol ، می توانید با کلیک روی show link در قسمت جزئیات اتصال ، این رمز را مشاهده کنید. وقتی از شما خواسته شد ، آن را کپی کرده و در پایانه خود پیست کنید.
توجه: اگر از بانک اطلاعاتی مدیریت شده vpsgol استفاده نمی کنید ، گزینه های اتصال شما ممکن است متفاوت باشد. در این صورت ، برای راهنمایی در مورد اتصال برنامه های شخص ثالث به پایگاه داده خود ، باید با ارائه دهنده خود مشورت کنید.

از اعلان MySQL ، یک دیتابیس جدید ایجاد کنید که وردپرس آن را کنترل کند. می توانید این را به هر شکلی که می خواهید فراخوانی کنید ، اما ما در این راهنما از اسم وردپرس استفاده می کنیم تا آن را ساده نگه داریم. با تایپ دستور زیر دیتابیسی برای وردپرس ایجاد کنید:
⦁ Mysql> CREATE DATABASE wordpress DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci;

 

پس از آن ، وردپرس با پایگاه داده MySQL مدیریت شده شما به طور ایمن ارتباط برقرار می کند.
مرحله 8 – تکمیل نصب از طریق رابط وب
اکنون که پیکربندی سرور مجازی کامل شد ، می توانید نصب را از طریق رابط وب WordPress انجام دهید.
در مرورگر وب خود ، به نام دامنه سرور مجازی یا آدرس IP عمومی خود بروید:
https: // server_domain_or_IP
با فرض اینکه در پیکربندی های وردپرس یا آپاچی شما خطایی وجود ندارد ، صفحه splash انتخاب زبان WordPress را مشاهده خواهید کرد.
زبانی را که می خواهید استفاده کنید انتخاب کنید:

پس از انتخاب زبان خود ، صفحه اصلی تنظیمات را مشاهده خواهید کرد.
برای سایت وردپرس خود نامی انتخاب کنید و یک نام کاربری نیز انتخاب کنید (توصیه می شود برای اهداف امنیتی چیزی مانند “admin” انتخاب نکنید). رمزعبور قوی به صورت خودکار ایجاد می شود. این رمز عبور را ذخیره کنید یا یک رمزعبور قوی دیگر را وارد کنید.
آدرس ایمیل خود را وارد کنید و انتخاب کنید که آیا می خواهید موتورهای جستجو را از ایندکس کردن سایت خود منع کنید یا خیر:

با کلیک کردن ، به صفحه ای منتقل می شوید که از شما خواسته می شود log in شوید:

پس از ورود به سیستم ، به داشبورد مدیریت وردپرس منتقل می شوید:

از اینجا ، می توانید سفارشی سازی سایت جدید وردپرس خود را شروع کرده و شروع به انتشار مطالب کنید. اگر این اولین بار است که از WordPress استفاده می کنید ، شما را تشویق می کنیم کمی در مورد رابط کاربری جستجو کنید تا با CMS جدید خود آشنا شوید.
هشدار: بسته به ارائه دهنده پایگاه داده مدیریت شده خود ، ممکن است لازم باشد که حالت SQL که دیتابیس استفاده میکند را تنظیم کنید. حالت های SQL نحوه اعتبارسنجی داده ها توسط MySQL و ترکیبی را که از آن پشتیبانی می کند تعریف می نمایند و برخی از حالت های SQL می توانند بر عملکرد وردپرس تأثیر منفی بگذارند. به عنوان مثال ، حالت های پیش فرض SQL در پایگاه داده مدیریت شده MySQL در vpsgol ، حالت خشن MySQL را فعال می کنند که می تواند باعث ایجاد خطا در یک پایگاه داده WordPress شود.
تعدادی حالت SQL وجود دارد که می تواند بر عملکرد وردپرس تأثیر بگذارد ، همچنین راه های غیرفعال کردن حالت خشن نیز وجود دارد ، بنابراین باید مطالب رسمی MySQL را در مورد این موضوع مرور کنید تا مشخص کنید کدام تنظیمات به بهترین وجه مطابق با نیازهای شما میباشد. اگر از یک بانک اطلاعاتی مدیریت شده vpsgol استفاده می کنید ، برای جزئیات بیشتر در مورد چگونگی تغییر تنظیمات پیش فرض حالت SQL ، به مطالب محصول MySQL مدیریت شده مراجعه کنید.
نتیجه
با تکمیل این راهنما ، وردپرس نصب و آماده استفاده در سرور مجازی شما خواهید بود. علاوه بر این ، نصب وردپرس شما به طور پویا پست ها ، صفحات و سایر مطالب را از پایگاه داده MySQL جذب می کند.
برخی اقدامات متداول بعدی ، انتخاب تنظیم permalinks برای پست های شما میباشد. این تنظیمات را می توان در Settings > Permalinks پیدا کرد. همچنین می توانید یک تم جدید را در Appearance > Themes انتخاب کنید. پس از شروع به آپلود محتوا در سایت خود ، می توانید CDN را پیکربندی کنید تا سرعت انتقال سایت شما بالا رود.

 

 

 

از این لینک ها زیر می توانید آمورش های بیشتری برای لینوکس پیدا کنید :

پارامترهای پیش فرض در جاوا اسکریپت  –  اجرای چندین نسخه PHP بر روی یک سرور Debian 10

نحوه راه اندازی یک پروژه React با برنامه React – نصب و ایمن سازی phpMyAdmin در اوبونتو 18

پیکربندی یک تایید اعتبار مجاز(CA) در CentOS 8  –  تنظیم برنامه Node.js برای تولید در CentOS 7

نصب MariaDB در اوبونتو 18.04  –  ایمن کردن Apache با Let’s Encrypt در Debian 10

نحوه نصب Node.js در CentOS 8  –  بازنویسی URL را با mod_rewrite برای Apache در Debian 10

راه اندازی فایروال با استفاده از firewalld در CentOS 8  –  نصب وب سرور Apache در Debian 10

اضافه کردن و حذف کاربران در CentOS 8 –  نصب Apache Tomcat 9 در Debian 10

نصب و استفاده از PostgreSQL در CentOS 8  –  راه اندازی سرور اولیه با Debian 10

نصب MariaDB در CentOS 8  –  چگونه با JSX عناصر واقعی ایجاد کنیم

نصب و پیکربندی VNC در Debian 10  –  استفاده از سرور از راه دور Docker

نصب و ایمن سازی Grafana در اوبونتو 18  –  نحوه نصب Git در CentOS 8

نصب Git در Debian 10 –  نصب و پیکربندی Zabbix برای ردیابی ایمن سرورهای

نحوه نصب Node.js در Debian 10  –  نصب وب سرور Apache در CentOS 7

نحوه نصب Webmin در Debian 10  –  نصب و پیکربندی Zabbix برای ردیابی ایمن سرور

نصب وردپرس با بانک اطلاعاتی در اوبونتو  – ساخت و استقرار سرور GraphQL با Node.js و MongoDB

نصب پایتون 3 و تنظیم نویسی محلی macOS  – نصب و ایمن سازی phpMyAdmin با Nginx در سرور

نصب Nagios 4 و نظارت بر سرور اوبونتو 18  –  نصب Python 3 و تنظیم یک محیط برنامه نویسی

نحوه نصب R بر روی Debian 10  –  راه اندازی سرور Prisma روی اوبونتو 18.04

نصب و پیکربندی Laravel با LEMP در اوبونتو 18  –  نصب و پیکربندی pgAdmin 4 در Server Mode

نصب Python 3 و تنظیم برنامه نویسی CentOS 8 – نصب Jitsi Meet در Ubuntu 18.04

 

 

کلمات کلیدی خرید سرور

خرید vps – خرید سرور مجازی – خرید سرور – سرور هلند – فروش vps – سرور مجازی آمریکا – خریدvps – سرور مجازی هلند – فروش سرور مجازی – سرور آمریکا – vps – سرور مجازی انگلیس – سرور مجازی آلمان – سرور مجازی کانادا – خرید vps آمریکا – خرید وی پی اس – سرور – خرید سرور مجازی هلند – vps خرید – سرور مجازی فرانسه – سرور مجازی هلند – خرید vps آمریکا – خرید سرور مجازی ارزان هلند – vps – خرید vps هلند – خرید سرور مجازی آمریکا – خرید vps فرانسه – تست vps – سرور مجازی تست – سرور مجازی ویندوز – ارزانترین vps – خرید وی پی اس – vps ارزان –